• Customer Support

    Any questions? Ask our sublimation experts.

Sublimatie


 

Veelgestelde vragen (FAQ) - Sublimatie

Sublimatie is een digitale printtechniek die wordt gebruikt om verschillende producten en materialen te decoreren die met polymeer zijn gecoat. We kunnen het proces opsplitsen in drie delen:

  1. Ontwerp een nieuwe creatie
  2. Druk je gemaakte ontwerp af
  3. Sublimeer je blanco

Meer weten over sublimatie? Of ben je nieuw en wil je graag weten hoe je moet beginnen? Alle gedetailleerde informatie vind je op onze sublimatiepagina.

We raden je aan om eerst in de materie te duiken en het sublimatieproces volledig te proberen te begrijpen. Als je dat doet, kun je de eerste levensbehoeften verzamelen. Bepaal welke sublimatie blanks je wilt printen. Zorg ervoor dat je de juiste hardware, sublimatiepapier, sublimatie-inkt en andere hulpmiddelen bestelt. De producten die je nodig hebt verschillen per sublimatie blank. We hebben de juiste combinatie toegevoegd bij de sectie gerelateerde producten, die je helemaal onderaan de productdetailpagina kunt vinden.

De perfecte coating voor sublimatie is 100% polyester. Sommigen besluiten producten met een kleine afwijking te bedrukken. Dit vermindert de kwaliteit van de afdruk aanzienlijk. Onze kwaliteitsgarantie geldt dan ook alleen voor sublimatieproducten met de juiste coating die persoonlijk door ons zijn getest.

Technotape International

Tolweg 7

3741 LM Baarn

Nederland

Technotape International

Tolweg 7

3741 LM Baarn

Nederland

Neem contact met ons op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *