• Customer Support

    Any questions? Ask our sublimation experts.

Algemeen


 

Veelgestelde vragen (FAQ) - Algemeen

Technotape International is een groothandel in unieke sublimatie blanks van hoge kwaliteit. We zijn er trots op dat we een groot aantal klanten over de hele wereld van dienst kunnen zijn, van consumenten met een hoog volume zoals fulfilmentcentra, distributeurs tot de individuele eindgebruikers. Doordat onze collectie maar blijft groeien, blijven we u verrassen en kunt u op uw beurt inspelen op de laatste trends.

Wil je ons beter leren kennen? Lees ons volledige verhaal.

Ja dat doen we! We hebben zelfs twee showrooms. Een grotere in Europa - Nederland en een kleinere op onze locatie in de Verenigde Staten. Op aanvraag kan je een van onze showrooms bezoeken. Stuur een verzoek naar je contactpersoon of mail naar [email protected].

Helaas hebben wij geen fysieke winkel. Bezoek dan gerust een van onze showrooms. Je kunt hier enkele van onze hardware en artikelen uit ons assortiment bekijken. Je kunt het verzoek sturen naar [email protected].

Zodra je in aanmerking komt voor het spaarpuntensysteem wordt dit door jouw vertegenwoordiger geactiveerd in jouw account. Spaarpunten is eigenlijk korting sparen. Hoe werkt dat dan precies?

Spaarpunten krijg je wanneer je online sublimatie artikelen besteld. Bij elk artikel ontvang je een 'puntenwaarde'. Hoe meer je bestelt, hoe meer je punten ontvangt bij jouw bestelling. Vanaf 1.000 punten is het mogelijk om je punten in te wissel bij het plaatsen van een order. Elke 1.000 punten vertegenwoordigd een waarde van €10,-. Het aantal punten dat je bezit kan je terugvinden rechtsbovenaan de website.

Technotape International

Tolweg 7

3741 LM Baarn

Nederland

Technotape International

Tolweg 7

3741 LM Baarn

Nederland

Neem contact met ons op
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *