Epson SureColor SC-F Serie: Groot Formaat Sublimatie Printers & Sublimatie Inkt

Ervaar de ultieme kwaliteit van sublimatieprinten met de Epson SureColor SC-F-serie. Verbeter je printresultaten met de Epson printers en hoogwaardige sublimatie inkt. Of je nu precisie of levendige kleuren nodig hebt, onze printers bieden betrouwbare prestaties. Ontdek de beste sublimatietechnologie met de Epson SureColor SC-F-serie en laat je creativiteit de vrije loop.

Filter
28 resultaten

Lees meer over onze sublimatie printers

Blog 5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

5 Sublimatie Artikelen voor een Creatief Koningsdag Design

Het is weer bijna zover - Koningsdag komt eraan en Nederland maakt zich klaar voor een dag vol feestelijkheden ter ere van Koning Willem-Alexander. Als bedrijf is dit het perfecte moment om je assortiment aan te vullen met unieke en op maat gemaakte Koningsdagartikelen. In deze blog verkennen we enkele creatieve ideeën om je sublimatie artikelen te transformeren in feestelijke en koninklijke meesterwerken. Laten we samen ontdekken hoe je je klanten kunt betoveren met onze Koningsdagcollectie.

Onthulling van de Epson SureColor SC-F Serie: Precisie en Prestaties

Aan de kern van de SureColor SC-F serie ligt de PrecisionCore TFP printkop, die snelheid levert zonder in te leveren op kwaliteit. De serie is uitgerust met Epson's UltraChrome DS en DG sublimatie-inkten voor prints die zowel levendig als duurzaam zijn. Om processen te stroomlijnen, biedt Epson tools zoals Epson Edge Print en de Epson Cloud Solution PORT voor verbeterde productiviteit en vlootbewaking. Voor een vereenvoudigde installatie is het Total Solution-pakket, inclusief de Epson SureColor SC-F6400, gebruiksvriendelijk en vereist het geen complexe gereedschappen.

De Epson SureColor SC-F6400 4-kleurige & 6-kleurige steekt uit in de serie, met zowel 4-kleurige als 6-kleurige configuraties, wat de toepasbaarheid ervan vergroot voor verschillende projecten en bedrijven. De Nozzle Verification Technology en grote inktcartridges minimaliseren onderhoud en verbeteren workflow met minder milieubelasting.

De toewijding van Epson aan milieuvriendelijk ontwerp is duidelijk in de gehele printerlijn, aangevuld met uitgebreide klantenservice en garanties. Modellen in de serie bedienen een uitgebreid scala aan printbehoeften, zoals de SureColor SC-F500 voor direct-to-garment taken. Epson zorgt ervoor dat gebruikers professionele sublimatie-resultaten behalen door innovatie en op de gebruiker gericht ontwerp te combineren met haar assortiment producten, verkrijgbaar via Technotape.

Meer over de Epson printers